STREEFKERK - Tandartspraktijk Blokland in Streefkerk is onlangs uitgebreid met een tweede behandelkamer. Doel is om de klanten met zo min mogelijk wachttijd van dienst te kunnen zijn.

Er is het afgelopen half jaar hard gewerkt om de garage naast de Streefkerkse tandartspraktijk om te vormen tot een modern ingerichte behandelkamer. Nu staat alles klaar om de gebitten van klanten professioneel te kunnen nakijken en behandelen.

De aanleiding voor de uitbreiding heeft wel een tragische achtergrond. In juli vorig jaar kwam tandarts Leen Blokland, die de praktijk aan de Oude Wetering 28 jaar geleden startte, bij een ongeval om het leven. Zijn vrouw Ineke besloot desondanks om de praktijk voort te zetten. “Ik heb daar wel over getwijfeld”, blikt ze terug. “Maar onze dochter Eunice studeert tandheelkunde. Zij is over vier jaar klaar en kan hier dan verder gaan. En ik heb ook gedacht: wat zou Leen ervan vinden? Hij zou gewild hebben dat we de schouders eronder zouden zetten.” De beslissing van Ineke Blokland zorgde ervoor dat de vierduizend klanten van de praktijk, uit Streefkerk en omgeving, hun vertrouwde adres voor de behandeling van hun tanden en kiezen bleven houden. “Maar doordat de waarnemende tandartsen een andere werkwijze dan Leen hebben, werden de wachttijden te lang. Vandaar dat we besloten hebben om de garage om te bouwen tot tweede behandelkamer.” Met de nieuwe werkruimte willen de tandartsen het probleem van de wachttijden ondervangen. “Daarnaast zijn we ook bezig met het realiseren van een website en na de zomervakantie zijn we weer iedere ochtend, van 8.30 tot 12.00 uur te bereiken”, sluit Ineke Blokland af. Voor meer informatie of het maken van een afspraak: 0184-682320

Het Kontakt 18 - 07- 2011

Contactgegevens

Tandartspraktijk Blokland
Oude Wetering 7
2959 GA Streefkerk
Tel. 0184-682320
E-mail: info@tandartspraktijkblokland.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Ga naar boven