Tarieven

De tarieven voor mondzorg worden centraal vastgesteld door de Nederlandse Zorgautoriteit. Alle tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten in Nederland brengen dezelfde tarieven in rekening voor dezelfde behandelingen. Verschillende technieken en materialen die tijdens een behandeling gebruikt worden kunnen wel tot een verschil in kosten leiden.

De rekening

Voor uw gemak hebben wij contracten met de meeste verzekeraars afgesloten, waardoor wij direct met de verzekering kunnen afrekenen.

Het versturen van de rekeningen en de administratieve verwerking van betalingen hebben wij uitbesteed aan Infomedics. Bekijk de betalingsvoorwaarden.

Samenwerking met Infomedics

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Uw gegevens zijn veilig

Infomedics hecht veel waarde aan de bescherming van uw privacygevoelige gegevens. Het bedrijf is daarom ISO27001 gecertificeerd, net als alle dienstverleners die Infomedics inschakelt om uw rekening te kunnen maken en versturen. Deze certificering wordt elk jaar opnieuw beoordeeld en vernieuwd. Meer over privacybescherming leest u op www.infomedics.nl/privacy. 

Wat staat er op uw zorgrekening?

Uw rekening is opgebouwd uit de verrichtingen die wij tijdens de behandeling hebben uitgevoerd. Bij elke verrichting hoort een vast tarief dat door de Nederlandse Zorgautoriteit is vastgesteld. 

Wilt u weten welke tarieven voor tandheelkunde er zijn? Kijk dan eens op www.allesoverhetgebit.nl. 

Uw rekening op papier of online?

Als u uw rekening online wilt afhandelen heeft onze praktijk uw e-mailadres en uw mobiele telefoonnummer nodig. Deze gegevens worden door Infomedics gebruikt om u veilig toegang te verlenen tot het online portaal waar uw rekening klaarstaat. Als u inlogt op uw Infomedics portaal, vult u de SMS-code in die u van Infomedics ontvangt. Wilt u uw rekening liever op papier ontvangen, dan kunt u dat op uw portaal zo instellen. Meer informatie vindt u op www.infomedics.nl. 

Betalingsregeling

Infomedics hanteert een betalingstermijn van 30 dagen. Lukt het niet om op tijd te betalen, neem dan zo snel mogelijk contact op met de Servicedesk van Infomedics op 0900 - 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek). Zij kunnen u helpen met een betalingsregeling.

Contactgegevens

Infomedics Factoring B.V.
IBAN nummer: NL34 ABNA 0243 2400 58
Postadres: Postbus 60108, 1320 AC Almere
Telefoon: 0900 - 404 94 04 (€ 0,35 per gesprek) ma t/m vr van 09.00 - 17.00 uur
E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Website: www.infomedics.nl

KvK nr.: 04048143
BTW nr: NL8035.98.130.B.01
AGB-code: 98098705

Contactgegevens

Tandartspraktijk Blokland
Oude Wetering 7
2959 GA Streefkerk
Tel. 0184-682320
E-mail: info@tandartspraktijkblokland.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 8.30 tot 14.00 uur, en op vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.