In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom hebben wij het versturen en innen van onze rekeningen uitbesteed aan Infomedics. Infomedics is een professioneel en betrouwbaar bedrijf dat hierin is gespecialiseerd.

Lees meer

tandarts blokland inekeSTREEFKERK - Tandartspraktijk Blokland is de laatste jaren behoorlijk gegroeid. Onder leiding van Ineke en haar dochter Eunice is het dienstenpakket nog verder uitgebreid. Sinds een aantal maanden kan men hier ook terecht voor orthodontie.

"Onze dochter Eunice gaf na het overlijden van haar vader, ook tandarts, aan, dat zij na haar studie Tandheelkunde in onze praktijk wilde gaan werken. Ik nam een aantal tandartsen in dienst en breidde de praktijkruimte uit met een extra behandelkamer" vertelt Ineke. "Sinds vorig jaar is Eunice een van de vijf tandartsen die hier werken. Daarnaast hebben we ook een mondhygiëniste, een implantoloog, een orthodontie assistent en vijf tandartsassistentes in dienst." Een groei die Ineke niet had voorzien. "Dat het gelukt is om onze praktijk ondanks alles in stand te houden en uit te breiden, ervaar ik als een zegen."

Regionale bekendheid
Uit de hele regio komen patiënten naar Tandartspraktijk Blokland voor de reguliere tandheelkundige behandelingen en mondhygiëne, maar ook voor orthodontie en het plaatsen van implantaten. Dochter Eunice specialiseert zich in restauratieve tandheelkunde. "Met behulp van restauratieve tandheelkunde kan de vorm, functie en esthetiek van het gebit weer hersteld worden." Het is een waardevolle aanvulling op het toch al uitgebreide mondzorgpakket. "Doordat wij veel behandelingen zelf uitvoeren, hoeven onze patiënten niet naar een onbekende tandarts."

Ruime openingstijden
Ineke vindt de vriendelijkheid van de mensen kenmerkend voor het werken in deze regio. "Het is bijzonder om te zien hoe trouw de patiënten zijn gebleven in al die jaren. Daar zijn we hen dan ook erg dankbaar voor. Sommige patiënten komen hier van kleins af aan, anderen komen speciaal voor orthodontie of implantaten. Wij hebben een nuchtere praktijk in de polder, waar we persoonlijke aandacht en kwaliteit belangrijk vinden. Wij zijn dan ook op woensdagavond en zaterdag geopend. Hierdoor kunnen bijvoorbeeld scholieren voor hun orthodontiebehandelingen makkelijker buiten schooltijd een afspraak maken. Deze flexibiliteit wordt door onze patiënten erg gewaardeerd."

(Bron: Klaroen 14 september 2016)

 

Vanaf nu sturen wij facturen per e-mail. Dat bespaart kosten en is ook nog eens veel beter voor het milieu. Als uw e-mailadres bij uw zorgverlener bekend is ontvangt u automatisch een e-mail met betaalnotificatie van uwnota.nl.

Als uw zorgverlener uw e-mailadres nog niet heeft, kunt u dat aan de praktijk doorgeven. Zodra uw e-mailadres bij de praktijk bekend is ontvangt u vanzelf uw facturen per e-mail.

Liever op papier?
Als u liever een papieren factuur wilt ontvangen kunt u dat aangeven op uwnota.nl. U logt daar in met de betaallink die wij u per e-mail hebben gestuurd. Daarna vinkt u de optie 'Factuur per e-mail ontvangen' uit. Vanaf dat moment ontvangt u uw facturen weer op papier via de post.

Uitgebreide informatie
Voor uitgebreide informatie over facturen per e-mail kunt u terecht op www.uwnota.nl.

Voor specifieke vragen kunt u bellen met de Servicedesk van uwnota.nl. Die is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00 - 17.00 uur en op vrijdag van 9.00 - 12.00 uur op 0900 - 777 777 1 (€ 0,20 per gesprek).

STREEFKERK - Eunice Blokland staat op het punt iets te gaan doen waar ze al jaren naar uitkijkt: in de voetsporen treden van haar vader, tandarts Leen Blokland die vijf jaar geleden overleed. Als klein meisje wist ze al: ik word ook tandarts. Deze zomer studeert ze af.

Na het overlijden van haar vader werd Eunices verlangen om de praktijk van haar vader te gaan overnemen alleen maar sterker. Haar moeder, praktijkhoudster Ineke Blokland: "Eunice is degene geweest die ervoor zorgde dat de tandartspraktijk vijf jaar geleden bleef draaien. Ik wilde die verkopen, maar zij zei: 'Papa heeft alles opgebouwd, gaan we dat dan zomaar wegdoen?' Ze moest nog vijf jaar studeren, ik dacht: dat is een hele tijd. Ik zie het als een zegen dat het nu gaat lukken. Heel bijzonder dat het deze zomer echt gaat gebeuren."

Mensen helpen
Eunice: "Mijn vader was altijd mijn grote voorbeeld. We lijken op elkaar; we zijn allebei praktisch ingesteld. Hij zei: 'Ik heb het leukste beroep dat er is.' Ook ik vind het leuk om met mijn handen te werken. De gezondheidszorg trekt me, omdat ik het fijn vind om mensen te helpen, iets te betekenen, kwaliteit van leven te verbeteren, pijn weg te nemen en goed om te gaan met angstige patiënten." Ze heeft een duidelijke visie op haar beroep. "Ik vind goede communicatie belangrijk, ben best direct, eerlijk en open. Ik hoop dat mensen dat ook naar mij zijn, want alleen als ik iets hoor kan ik er wat aan doen. Ook vind ik het belangrijk een vertrouwensband op te bouwen."

De bijna afgestudeerde Streefkerkse tandarts is erg geïnteresseerd in de esthetische kant van haar vak. "Daar ben ik goed in. Een behandeling moet wel nodig zijn; een gebit restauratief opknappen gaat veel verder dan tanden witter maken, iets waar mensen in eerste instantie aan denken bij esthetische tandheelkunde. Het hoeft niet altijd veel te kosten. Ik vind het juist leuk om binnen een budget een haalbaar plan te maken."

Orthodontie
Ook voor orthodontie kunnen mensen bij Tandartspraktijk Blokland terecht. Ineke: "Orthodontie deed Leen er altijd bij. Dat dit nu weer mogelijk is, betekent dat onze patiënten dicht bij huis geholpen kunnen worden. Er wonen veel kinderen en tieners in deze omgeving. Doordat we ook op woensdagavond open zijn, hoeven zij niet van school te verzuimen voor een orthodontische behandeling."

Tandartspraktijk Blokland is op maandag geopend van 8.30 tot 17.00 uur, op dinsdag van 8.00 tot 17.00 uur, op woensdag van 8.00 tot 20.30 uur, op donderdag van 8.00 tot 19.30 uur, op vrijdag van 8.00 tot 13.00 uur en op zaterdag van 9.00 to 14.00 uur. Telefonisch is de praktijk bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur via: 0184-682320. Er werken drie tandartsen, een implantoloog, een mondhygiëniste en vijf assistentes. Er is nog plaats voor nieuwe patiënten. Het adres is: Oude Wetering 7. Voor meer informatie: www.tandartspraktijkblokland.nl.

(Bron: De Klaroen, woensdag 27 mei 2015)

Contactgegevens

Tandartspraktijk Blokland
Oude Wetering 7
2959 GA Streefkerk
Tel. 0184-682320
E-mail: info@tandartspraktijkblokland.nl

Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.00 uur.

Ga naar boven